top of page

HARDE RAAMDECORATIE

Naast gordijnen, vind je bij Deco Sam ook een ruim aanbod aan harde raamdecoratie. Op basis van jouw voorkeuren, interieur en budget maken wij een voorstel dat helemaal past bij je wensen. Alles wat we aanbieden is volledig op maat gemaakt en plaatsen we ook bij jou thuis. Zo hoef jij je van niets aan te trekken. 


Voor alle soorten harde raamdecoratie bieden we verschillende materialen in verschillende prijsklassen aan.   


Ontdek hieronder meer over ons aanbod harde raamdecoratie. Voor advies op maat, maak je best een afspraak bij ons in de winkel. 

akoestische gitaar

HORIZONTALE JALOEZIEËN

Horizontale jaloezieën zijn ideaal om de hoeveelheid zonlicht of de inkijk van buitenaf te regelen. We maken ze voor jou volledig op maat van je ramen en ze zijn beschikbaar in hout, aluminium of pvc. In onze winkel kies je de kleur, het systeem en de breedte van de lamellen, zo passen ze steeds helemaal bij jouw interieur.

Ontwerp zonder titel (10).png

VERTICALE JALOEZIEËN

Verticale jaloezieën, ook wel lamellen genoemd, geven je een heleboel leuke opties om je interieur telkens van look te veranderen. Zet ze helemaal open, doe ze volledig dicht of kies voor een tussenoplossing. Het kan allemaal. Daarnaast krijgt je interieur een compleet andere look op basis van de materiaalkeuze die je maakt. We bieden verticale jaloezieën aan in zowel aluminium, pvc als stof. Kies je voor aluminium, dan kan je de lamellen ook met een eigen patroon laten perforeren. De keuze is aan jou. Kies wat jou blij maakt en voeg een unieke persoonlijkheid toe aan je ruimte.

Rolgordijn.png

ROLGORDIJNEN

Ons aanbod rolgordijnen gaat ver, heel ver. We bieden dan ook verschillende prijscategorieën aan waarin je helemaal je ding kan doen. Afhankelijk van je keuze stel je je rolgordijnen helemaal zelf samen: stof, ketting, onderlat, kleur, bevestiging en zoveel meer.

Duorol.png

DUOROLLEN

Kies je voor duorollen, dan bepaal je iedere dag opnieuw hoeveel licht je in je interieur wil binnen laten. Je kan een duorol een beetje zien als een combinatie van een doorzichtige gordijn en een rolgordijn. Overdag speel je met het zonlicht en 's avonds heb je alle privacy die je nodig hebt. Zo creëer jij telkens de juiste sfeer en het nodige comfort. In onze winkel vind je een breed aanbod aan kleuren, patronen, stoffen en breedtes.

plisse.jpeg

ENKELE PLISSÉGORDIJN

Een enkele plisségordijn kan je vergelijken met het principe van dubbele plisségordijnen. Het voornaamste verschil is dat enkele plisségordijnen uit één laag gevouwen stof bestaan, waarbij de touwtjes zichtbaar blijven. De plisségordijn vouwt zich als een harmonica als je hem optrekt. We adviseren je graag in de kleur, het profiel en de verschillende bedieningsmogelijkheden.

Duette.jpeg

DUBBELE PLISSÉGORDIJNEN

Een dubbele plisségordijn of Duette® gordijn bestaat uit twee lagen stof die samen een gesloten honinggraatstructuur vormen. Door het gebruik van twee lagen stof, zijn de koordjes nauwelijks zichtbaar. Het fijne aan Duette® gordijnen is dat je zelf de hoogte van je gordijn bepaalt: onderaan, in het midden of bovenaan. Uiteraard kan je de dubbele plisségordijn ook volledig dicht doen voor meer privacy.


Dubbele plissés kan je in verschillende kleuren, stoffen, patronen, breedtes en doorzichtbaarheid bestellen. Maak een afspraak en we helpen je met plezier in je keuze.

Harde raamdecoratie: Producten

JOUW INTERIEUR TOT IN DE PUNTJES AFGEWERKT

Bij Deco Sam kijken we verder dan puur je raamdecoratie en gordijnen. Voor alle raamdecoratie bieden wij verschillende afwerkingsmaterialen aan: wegbinders, geleiders, trekstaafjes, rails, elektrische of handmatige optreksystemen en zoveel meer. Je vindt vast wel je goesting. 

Wist je trouwens dat wij ook bijpassende kussentjes en tapijten kunnen maken? Maak een afspraak, dan overlopen we samen de beste opties voor jouw interieur en budget.

Harde raamdecoratie: Tekst
bottom of page