top of page
Winkel deco sa.jpeg

OVER DECO SAM

De passie voor interieur begon bij mij al op erg jonge leeftijd. Toen ik 11 jaar oud was, ging ik samen met mijn ouders collecties kiezen en opkopen voor de interieurwinkel in Lanklaar. Toen ontdekte ik eigenlijk al dat ik graag werkte met stoffen. Ook leuke kleurcombinaties maken was helemaal mijn ding. 

23 jaar lang heb ik samen met mijn ouders in hun interieurwinkel gewerkt. In 2015 besloot ik volledig te gaan voor wat ik het allerliefste doe: gordijnen en raamdecoratie. En zo begint het verhaal van Deco Sam. Ik ging op zoek naar merken die me aanspraken en maakte afspraken met leveranciers waar ik een goed gevoel bij had. Ik opende ook mijn nieuwe zaak op de Dorpsstraat in Lanklaar. 


Wat maakt Deco Sam anders dan een online gordijnenwinkel of keten? Ik vind het belangrijk dat het karakter van de woning en de persoonlijkheid van de klant naar voren komt. Daarom streef ik ernaar voor iedere klant iets nieuws te maken. Alle creaties zijn dus uniek. Langs de ene kant wil ik uiteraard iets moois creëren, maar ik houd ook rekening met de functionaliteit van ramen en meer. 

Met dit doel voor ogen schuim ik voortdurend interieurbeurzen af om op die manier op de hoogte te blijven van de laatste trends. Zo kan ik mijn klanten steeds de nieuwste materialen en interieurideeën aanbieden. Ik vind het belangrijk om me hierin te verdiepen. 

Wil je meer weten over het ontstaan van Deco Sam? Of zie je het zitten om samen te werken? Kom dan eens gezellig op de koffie. 

Veel liefs, 

Sam 

Over ons: Over ons
Bedroom

JOUW RAAMDECORATIE IN 4 STAPPEN

Over ons: Lijst

SNELLE OPMETING AAN HUIS

Voordat we spreken over stoffen en materialen willen we eerst gevoel krijgen bij de ruimte. Daarom komen we langs voor een vrijblijvende opmeting. Op die manier krijgen wij al een goed beeld van de mogelijkheden voor jouw woning. Op weg naar huis beginnen de ideeën op te borrelen. Die ideeën bespreken we graag met je tijdens onze volgende afspraak.

AFSPRAAK IN DE WINKEL

We nodigen je graag uit in onze winkel om alle opties te bespreken. We tonen je verschillende stoffen, systemen en mogelijke combinaties binnen verschillende prijscategorieën. Rek voor deze afspraak een tweetal uurtjes uit.

KEUZE STOFFEN EN MATERIALEN

We maken je een vrijblijvende offerte van verschillende prijscategorieën op basis van de keuzes die je maakte. Indien nodig geven we ook enkele stalen mee naar huis zodat je de combinaties kan testen in de ruimte.

BESTELLING EN PLAATSING

Na akkoord op de offerte gaan we aan de slag met je bestelling. De levertermijn hangt af van je materiaalkeuze. Hierover informeren we je bij bestelling. Zodra alles klaar is, komen onze plaatsers je raamdecoratie gratis plaatsen.

ONZE BELOFTE

VOOR IEDERS BUDGET

Raamdecoratie komt in alle vormen en maten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom maken we je drie prijsoffertes binnen drie prijscategorieën op. Zo kan jij steeds kiezen voor de optie die het best binnen jouw budget past.

STEEDS OP AFSPRAAK

Om jou de optimale service te bieden, werken we steeds op afspraak. We nemen graag rustig de tijd om jou alle mogelijkheden en voor -en nadelen van verschillende materialen te tonen. Zo maak je steeds de juiste keuze.

ALTIJD UNIEK

Iedere woning is uniek en het decoratievoorstel dat we voor jou maken dus ook. Nergens anders ga je dezelfde kleur -en stoffencombinatie tegenkomen als in je eigen woning.

TRANSPARANTIE

Tijdens onze afspraak zijn we steeds transparant over stoffen, prijzen en mogelijkheden. Wil je iets dat minder goed in je interieur past of niet praktisch is, dan zijn we daar eerlijk over tegen jou.

Over ons: Lijst
bottom of page