top of page

GORDIJNEN

Bij Deco Sam vind je een ruime keuze aan gordijnen en gordijnstoffen van topmerken. Volledig op maat voor jou gemaakt én geplaatst als je dat wil.

Voor alle soorten gordijnen kunnen we je stoffen in verschillende prijsklassen aanbieden. Ook in de doorzichtigheid heb je drie mogelijkheden: doorschijnend, blikdicht en verduisterd.  


Ontdek hieronder meer over ons aanbod gordijnen. Voor advies op maat, maak je best een afspraak bij ons in de winkel. 

Michelle Vangrootloon (2160 x 1080 px) (1).png

OVERGORDIJNEN

Wil je 's avonds de nodige privacy voorzien in huis met gordijnen die ook nog eens zorgen voor een aangename huiselijke sfeer? Dan zijn overgordijnen een goede keuze. Overgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen waardoor ze in zowat ieder interieur en in iedere kamer van je huis passen.

Paneelgordijn_edited.jpg

PANEELGORDIJNEN

Paneelgordijnen, ook wel panelen of schuifgordijnen zijn verticale stoffen banen die tezamen een mooi, strak geheel vormen. Ze worden ofwel gemaakt uit stof ofwel uit screenmateriaal. Voor beide opties bieden we verschillende systemen, stofcombinaties en doorzichtigheid aan. 


Paneelgordijnen zijn bovendien een uitstekend alternatief voor verticale lamellen of overgordijnen. Met paneelgordijnen kan je immers verschillende ruimtes van elkaar scheiden en ze zijn ook geschikt om grotere raampartijen mooi aan te kleden.

Vouwgordijn.png

VOUWGORDIJNEN

Vouwgordijnen of optrekgordijnen maken het interieur van zowel een moderne als pastorijwoning helemaal af. De keuze van het stof draagt bij tot de uitstraling die je zoekt. Eender wat jouw voorkeur heeft, je kan jouw vouwgordijnen helemaal zelf samenstellen: kleur, stof, doorzichtigheid, verdeelstokjes of baleinen én systemen.

Glasgordijn.png

GLASGORDIJNEN

Glasgordijnen, ook wel bekend als vitrage of voile gordijnen, zijn ideaal wanneer je inkijk in huis wil verminderen en de ruimte fijn licht wil houden.

Glasgordijnen worden het vaakst besteld in drie plooien voor de gekende volle uitstraling. Uiteraard kunnen we je glasgordijnen ook voorzien van een enkele of waveplooi voor een strakke look. 

Wavegordijn.png

WAVE GORDIJNEN

Wil je ook perfect golvende gordijnen? Door een moderne manier van confectioneren ontstaat een volmaakte golfbeweging. Je kan een wavegordijn een beetje zien als een combinatie van een glasgordijn en een overgordijn. De diepte van de golf kan je zelf bepalen. Dit soort gordijnen heeft een zeer stijlvolle uitstraling en kan uit nagenoeg alle stoffen gemaakt worden. Zoals altijd kies je zelf of je de wavegordijn doorschijnend, blikdicht of verduisterend wenst.

Gordijnen: Producten

JOUW INTERIEUR TOT IN DE PUNTJES AFGEWERKT

Werk je gordijnen en interieur helemaal af. Voor alle gordijncombinaties bieden wij verschillende afwerkingsmaterialen aan: wegbinders, geleiders, trekstaafjes, rails, elektrische of handmatige optreksystemen en zoveel meer. Je vindt vast wel je goesting. 

Wist je trouwens dat wij ook bijpassende kussentjes, harde raamdecoratie en tapijten kunnen maken? Maak een afspraak, dan overlopen we samen de beste opties voor jouw interieur en budget. 

Gordijnen: Tekst
bottom of page